Stöd filmen om Mariem Hassan och kampen för ett fritt Västsahara

You are currently viewing Stöd filmen om Mariem Hassan och kampen för ett fritt Västsahara
29/09/2011 La embajadora de la música saharaui Mariem Hassan ha fallecido este sábado rodeada de su familia en los campamentos de refugiados saharauis de Tinduf (Argelia), a la edad de 57 años y tras luchar durante diez años contra el cáncer, según la agencia de noticias saharaui SPS SOCIEDAD CULTURA REUTERS
Var med och stöd filmen om sångaren Mariem Hassan och kampen mot ockupationen i Västsahara. Filmkollektiven Saharawi Voice och RåFILM håller nu på att göra klart en lång dokumentär och behöver stöd för filmen.
 

RåFILM har tidigare arbetat tillsammans med Equipe Media kring kortdokumentären 3 Stolen Cameras från ockuperade Västsahara. Nu ska de tillsammans med Saharawi Voice, baserade i de Västsahariska flyktinglägren, göra en dokumentär där de kopplar Mariem Hassans liv och sånger till kampen för ett fritt Västsahara.

Insamlingskampanjen rullar och målet är att få loss resurser så de kan göra klart filmen, sprida den för att lyfta situationen kring Västsahara och göra material runt filmen. Var jättegärna med och stöd filmen. Och sprid ordet till andra som skulle kunna vara intresserade.
 
Du kan bidra med din slant antingen via Indiegogos insamling i länken ovan, eller via Svenska Västsaharakommitténs som kan agera mellanhand. Scanna Qr-koden nedan eller via plusgiro nr 20 40 03-8. Ange ”Mariem Hassan-film” som meddelande. Gåvor på mer än 10 EUR berättigar till ett särskilt omnämnande filmens eftertexter.

Läs mer om Mariem Hassan här.

Insamlingen via SVK har avslutats. Tack för alla bidrag!